Barista Cafe App

Met de Barista Cafe App spaar je bij elk bezoek* voor leuke beloningen, zoals een Small Breakfast, (medium) koffie met gebak naar keuze en een gratis High-Tea! Elke euro is een punt waard en hoe meer punten je verzamelt, hoe meer beloningen je kunt ontgrendelen. Download nu de app en begin met sparen, dan krijg je direct een koffie van ons als welkomstcadeau!

*bij geselecteerde vestigingen

Login & Spaar

Met de Barista Cafe App spaar je bij elke aankoop in onze vestgingen* voor leuke beloningen. Elke euro die je besteedt is een punt waard. En hoe meer punten je verzamelt, hoe meer beloningen je kunt ontgrendelen.

Om te starten met sparen, ga je simpelweg naar https://baristacafe.app in de browser op je telefoon. Maak vervolgens een account aan en laat deze bij elk bezoek aan de kassa scannen.

Spaar zo bijvoorbeeld 55 punten en je kan al een gratis koffie of espresso ophalen! En dat is nog niet alles, want er zijn regelmatig leuke acties, kortingen op bepaalde producten of exclusieve aanbiedingen voor jou als spaarder.

Verzilver je punten voor leuke beloningen

Verzilver vervolgens je gespaarde punten bij jouw Barista Cafe* voor leuke beloningen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een koffie met gebak, clubsandwich en smoothie of een High Tea voor twee?

Een volledig overzicht vindt je in de Barista Cafe App.

De Barista Café High Tea voor twee bestaat uit zowel zoete als hartige huisgemaakte lekkernijen en onbeperkt thee!

Privacy, Terms en Contact