Barista Cafe Rotterdam Wilhelminaplein

Barista Cafe is gevestigd in Rotterdam op het Wilhelminaplein 41. Met een schitterend pand kan je hier terecht met vrienden, familie en collega’s. Omringd door kantoren is Barista Cafe Wilhelminaplein een fantastische plek om te genieten van diverse lekkernijen en een ruim assortiment van koffie. Ons personeel staat voor je klaar voor jouw verwenmoment. Barista Cafe Wilhelminaplein is de perfecte plek voor een heerlijke lunch, kopje koffie, high-tea of een borrel met hapjes met je vrienden, familie of collega’s. Als je met de auto komt zijn er diverse parkeergelegenheden. Je bent van harte welkom bij Barista Cafe Wilhelminaplein in Rotterdam.

Je kunt ons bereiken via wilhelminaplein@baristacafe.nl of 010 737 00 19.

Koffie/latte art cursus bij Barista Cafe Rotterdam Wilhelminaplein

Wil jij alles te weten komen over koffie en wil je leren hoe je zo’n leuk hartje maakt in de cappuccino? Dan is een koffiecursus van Barista Cafe echt iets voor jou! Zo vertellen wij jou tijdens onze koffieworkshop alles over de boeiende historie van koffie, het proces van koffiebes tot perfecte espresso, leer je melk opschuimen en maak je je eigen cappuccino, latte of andere specialty coffee.

Op elke 3de zaterdag van de maand staan cursussen gepland waarvoor je je kan inschrijven. Er zal gewerkt worden in groepjes van vier, waardoor veel persoonlijke aandacht kan worden gegeven aan de deelnemers. Het kan voorkomen dat koppels samengevoegd worden om samen een groep van vier deelnemers te vormen.

Meer informatie over de koffiecursus bij Barista Cafe:

Tijdens de koffiecursus leer je over de oorsprong van koffie, het verwerkingsproces van de koffiebes, het zetten van de perfecte espresso en leggen we de basis voor melk opschuimen en latte-art schenken.

Prijs: €65,- p.p.
Duur: 2 – 2,5 uur

De koffiecursus is individueel te boeken op de onderstaande data en kan drie maanden vooruit gepland worden. De koffiecursus gaat door vanaf vier personen en de groepen bestaan ook uit vier personen om persoonlijke aandacht tijdens de cursus te garanderen.

Heb je nog vragen?
Aarzel dan niet om een e-mail te sturen naar lennart.vangeest@baristacafe.nl, of kom langs bij Barista Cafe Rotterdam Wilhelminaplein om de mogelijkheden te bespreken. We kijken ernaar uit je snel te zien!

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

07:00 – 17:00

07:00 – 17:00

07:00 – 17:00

07:00 – 17:00

07:00 – 17:00

Gesloten

Gesloten

Openingstijden

Maandag | 07:00 – 17:00

Dinsdag | 07:00 – 17:00

Woensdag | 07:00 – 17:00

Donderdag | 07:00 – 17:00

Vrijdag | 07:00 – 17:00

Zaterdag | Gesloten

Zondag | Gesloten