Slider_1

Franchise

Barista Cafe groeit en is op zoek naar nieuwe franchisenemers!

Heb jij een passie voor koffie en heb jij er altijd al van gedroomd om je eigen Barista Cafe te starten?
Lees dan snel verder.

Momenteel zijn wij op zoek naar franchisenemers door heel Nederland.

Introductie Barista Cafe

Een plek creëren waar het ambacht van koffie maken en de huiselijke sfeer samenkomt. Een fijne ontmoetingsplek waar je op elk moment van de dag kan genieten van mooie en ambachtelijke producten. Dat is wat het doel was van Barista Cafe toen zij in 2009 startte in Alphen aan den Rijn. Inmiddels is Barista Cafe uitgegroeid naar 17 mooie vestigingen en groeit nog steeds.

Koffie maken is een ambacht. Een ambacht die Barista Cafe tot in de puntjes beheerst. Als onze gasten over de drempel stappen komt de geur van verse koffie ze tegemoet. Met passie en liefde bereiden onze Barista’s de lekkerste espresso, cappuccino en andere specialty coffees. Barista Cafe heeft een volledige menukaart voor elk moment van de dag. Daarnaast zijn wij trots dat wij onze eigen espresso bonen hebben, de ‘Bons Kalosso Blend’.

Concept en toekomstvisie

Barista Cafe staat voor hoogwaardige verse producten die op ambachtelijke wijze worden bereid en wil zich positioneren in de markt als een horecagelegenheid die zeven dagen in de week open is, waarbij de gasten centraal staan en waar gasten zich thuis voelen. 

Barista Cafe heeft de ambitie om een plek te veroveren naast de gevestigde orde in de nichemarkt van kwaliteitskoffie en wil gasten laten kennismaken met kwalitatieve koffie met daarbij o.a. huisgemaakt gebak en ovenverse luxe broodjes in een omgeving waar iedereen zich welkom voelt. Het idee van de samenwerking met franchisenemers is om binnen 5 jaar met Barista Cafe landelijke bekendheid te verwerven met 50 Barista Cafes.

Doel

In de huidige maatschappij zijn de mensen vaak te gehaast en hebben ze te weinig tijd voor zichzelf of voor elkaar. Het is juist belangrijk om tijd en aandacht voor elkaar, of een verwenmoment voor jezelf, te hebben. Barista Cafe moedigt dit aan door hoogwaardige koffie te schenken en aanverwante producten van de beste kwaliteit te leveren in een sfeervolle omgeving. Barista Cafe streeft ernaar om in de nichemarkt van kwaliteitskoffie, elke gast bewust te laten genieten van zijn koffie en een bijpassend product om zo een bijdrage te geven aan een maatschappij waarin we een gezonde balans nastreven tussen ‘werk en privé’.

vestigingen_kaart

Assortiment en Arrangementen

Bij Barista Cafe wordt met liefde en passie de lekkerste espresso, cappuccino of een specialty coffee bereid. Daarnaast kunnen onze gasten bij ons genieten van een heerlijk ontbijt, ons huisgemaakte gebak, lunch, High Tea en borrel. Ook aan de kleine Barista liefhebbers is gedacht, wij hebben een speciaal Kids menu. Barista Cafe: ‘Take away or stay’. Het kan allebei. Al het gebak waar onze gasten uit kunnen kiezen is vers en naar eigen recept. Barista Cafe realiseert trendy producten. Elk half jaar wordt de gehele kaart opnieuw samengesteld. Snellopers blijven in het assortiment en andere producten worden vernieuwd. Alle producten zullen in iedere vestiging gelijk aan elkaar zijn.

Verwachtingen van de franchisenemer

Je bent ondernemend, hebt leidinggevende ervaring en beschikt over de ambitie en passie die aansluit bij ons concept. Je bent de gastheer/gastvrouw van je eigen vestiging en zorgt er persoonlijk voor dat jouw gasten zich welkom voelen en aan niets ontbreekt. Kwaliteit en service vind je zeer belangrijk.

Als franchisenemer ben je verantwoordelijk voor het resultaat van je eigen vesting. Alle operationele zaken die daarbij horen vallen onder je eigen verantwoordelijkheid. Denk hierbij aan o.a. de volgende zaken:

• Huurcontract, onderhoud inventaris en pand
• Kwaliteitsbewaking van de producten en de service
• (Financiële) administratie
• Aansturing van je eigen team

Heb jij interesse in ons concept en kun je niet wachten om je eigen Barista Cafe te starten. Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier of via franchise@baristacafe.nl

Barista Cafe groeit! Deel mee in onze groei, word franchisenemer!

Icon_over_Barista_3_Green
Icon_over_Barista_Green

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Je bericht