Hoe overleef jij de zomer? Ontdek de allerlekkerste koude drankjes bij Barista Cafe!

Overleef-jij-de-zomer-Blog

Hoe overleef jij de zomer? Ontdek de allerlekkerste koude drankjes bij Barista Cafe!

Bij Barista Cafe zijn we dol op de zomer! Een zonnetje en lekker buiten zitten op het terras, daar hoort natuurlijk een verfrissend drankje bij. Bij Barista Cafe zorgen wij voor overheerlijke koude drankjes voor jouw ultieme zomergevoel!

Ben jij benieuwd met welk verkoelend drankje jij de zomer overleeft? Lees dan snel onze tips voor de beste drankjes bij mooi weer.

 

Verfrissend

  • Houd je van frisse smaken? Dan is de Rose Berry Blues een echte aanrader! Deze ijsthee wordt gemaakt van rood fruit en met de frisse smaken van munt en limoen. Ook als je van zoete smaken houdt hebben we voor jou de perfect ijsthee: de Rooibos Dreams. Dit verfrissende drankje wordt op natuurlijke basis gezoet met honing en sinaasappel.
  • Zin in koffie en iets kouds? Kies dan eens voor een ijskoffie. Koel en verfrissend maar ook met een dosis cafeïne. Bij Barista Cafe serveren wij ijskoffie met of zonder toegevoegde smaken zoals hazelnoot en karamel. Probeer ook eens onze nieuwe ijskoffie Freddo. Verkrijgbaar in een cappuccino en latte variant. De koud opgeklopte melk geeft een heerlijke romige smaak aan je espresso.

 

Lekker en gezond

  • Gezond en superlekker. Onze overheerlijke smoothies vol vitaminen en mineralen. Gemaakt van vers fruit zonder toegevoegde suikers. Je kunt kiezen uit verschillende smaken. Heb je onze groene smoothie met spinazie, kokos en ananas al eens geproefd? De spinazie voegt een goede dosis ijzer en antioxidanten toe aan dit tropische drankje. Ook schenken wij smoothies met de smaken mango en aardbei of gember en ananas.
  • Wil je liever een écht koud drankje.. bestel dan onze iced smoothies! Deze kun je bestellen in de smaken aardbei en banaan of bosbessen. Met extra veel ijs.
  • Probeer ook eens onze lekkere fruitsapjes. Je kunt kiezen uit vers geperste jus d’Orange en biologische appelsap zonder extra toevoegingen.

 

Alcohol*

  • Ben jij met dat mooie weer wel toe aan een lekker borreltje? No problemo! Bij Barista Cafe schenken wij bier (vanaf 18+) van de bekende merken met en zónder alcohol. Ook handig als je nog moet rijden! Voor het ultieme vakantie gevoel raden wij de ‘Sol’ aan: een lekker Mexicaans biertje met frisse en fruitige tonen.
  • Wijn is fijn! Daarom hebben wij voor de wijnliefhebbers bij onze meeste vestigingen keuze uit witte en rode wijn. Een lekker wijntje dat perfect past bij de zomer is rosé. Deze lichte wijn is fruitig en fris.
  • Nieuw in ons assortiment is de ‘Apple Bandit’. Een heerlijk frisse cider (4,5%) geserveerd met appel, limoen en veel ijs.

 

Iets lekkers erbij

Het zomerse feestje is natuurlijk niet compleet zonder een smakelijk hapje bij je drankje. Daarom kun je bij Barista Cafe diverse lekkernijen bestellen. Wat dacht je van een borrelplankje met hartige hapjes of een broodje met dip met keuze uit tomatentapenade, pestomayonaise of tzatziki? Ook lekker bij de borrel is ons plukbrood en de nachos deluxe met crème fraîche, paprika tomaatjes en gesmolten kaas. Gezellig met een groep of voor twee personen! Dat wordt smullen!

 

Let the summer begin!

Wij verwelkomen je graag op ons terras bij één van onze vestigingen. Kijk voor prijzen en een uitgebreid overzicht van ons menu op:
www.baristacafe.nl/menukaart

 

*Met uitzondering van onze vestigingen in de Julianastraat (Alphen aan den Rijn) en in Rotterdam.