Schuilt er een barista in jou?

Barista cafe randstad 100 dagen 100 banen challlenge

Schuilt er een barista in jou?

Een barista wordt ook wel ‘koffiekunstenaar’ genoemd. Maar over welke vaardigheden moet een goede barista eigenlijk beschikken? Voor de 100 banen in 100 dagen challenge van Randstad liep Lonneke een dagje mee met Ferhat van Barista Cafe Zwolle om te ervaren hoe het is om barista te zijn. En daar komt nog een hoop bij kijken. Welke bonen heb je eigenlijk nodig voor een lekker kopje cappuccino… Of hoe zit het met de melk? Bij Barista Cafe hebben wij koffie zetten tot onze specialiteit gemaakt. Dit proef je ook terug in onze koffies. Niet voor niets is barista dan ook een écht vak!

Hoe word je barista?
Om barista te worden volg je een interne opleiding bij Barista Cafe en leer je als echte vakman-of vrouw de lekkerste smaken uit de koffiebonen te halen. Ben jij een harde werker en droom je er ’s nachts van de meeste prachtige motieven van melkschuim te maken, dan is het beroep misschien wel wat voor jou! Volg nu een les bij een echte barista van Barista Cafe en leer de fijne kneepjes van het vak. Schuilt er ook een barista in jou? Kom er snel achter! Mail naar workshop@baristacafe.nl en vraag naar de mogelijkheden voor een koffie workshop bij jou in de buurt. Trouwens ook heel leuk met een groep!

Benieuwd of het Lonneke lukt het perfecte kopje cappuccino te zetten? Bekijk dan snel het filmpje hieronder!