Barista Cafe groeit met opening vestiging Alkmaar!

Openingsactie_Alkmaar

Barista Cafe groeit met opening vestiging Alkmaar!

Vandaag is het zover. Barista Cafe opent haar 17e filiaal en dit keer in Alkmaar. De nieuwe vestiging bevindt zich net buiten het centrum van Alkmaar, gelegen aan de rand van de oude binnenstad in het winkelcentrum Noorder Arcade. Deze prachtige vestiging zal worden geleid door Theo, Woody en Kaylee. Theo en Woody kennen elkaar al jarenlang en hebben besloten om hun droom waar te maken, namelijk een eigen koffiezaak beginnen. De partners worden ondersteund door Kaylee, de dochter van Theo. Voor haar is Barista Cafe niks nieuw. Zij werkt namelijk al 1,5 jaar lang bij Barista Cafe Lisse en weet dan ook alle ins en outs van Barista Cafe.

Woody heeft 14 jaar in de beveiliging gewerkt en is klaar voor een nieuwe uitdaging. Samen met zijn partner Theo hebben ze verschillende horeca franchise concepten bezocht, maar bij Barista Cafe was het liefde op het eerste gezicht. Waarom? De ambiance, het interieur en de gastvriendelijkheid maken het hele concept van een koffiezaak compleet. Dit past precies in het plaatje van wat de ondernemers voor ogen hadden. Maar toen moesten ze nog de perfecte plek vinden voor een nieuwe Barista Cafe.

De keuze van de locatie was niet vanzelfsprekend. Het koste wat moeite om een geschikt pand te vinden. Toen de locatie in Alkmaar werd aangeboden wisten ze dat dit dé plek moest worden. Een vesting van 170m2 met totaal 110 zitplaatsen waarvan 40 op het terras met uitzicht op de oude binnenstad. ‘’Beter konden we het eigenlijk niet wensen’’ aldus Woody.

Zodra het bekend was dat Barista Cafe Alkmaar werknemers zocht kregen ze stapels sollicitaties binnen. Het was een lastig proces voor Theo en Woody om een keuze te maken tussen al deze waanzinnige sollicitanten, maar uiteindelijk staat er een ijzersterk team van 20 mannen en vrouwen.

De afgelopen weken is er veel gebeurd in Alkmaar want er werd druk verbouwd, meubels gesleept en muren geverfd. Al het harde werken heeft als doel om ook in Alkmaar een plek te creëren waar de huiselijke sfeer echt naar voren komt. Dit is dan ook goed gelukt.

Goed nieuws! Barista Cafe Alkmaar zal elke dag geopend zijn. Woody en Kaylee zullen het gezicht van deze vestiging vormen en met plezier heerlijke kopjes koffie, lunches, lekkernijen en borrels voor gasten verzorgen.

Wil jij Theo, Woody en Kaylee ook veel succes wensen? Op woensdag 22 maart openen de deuren van Barista Cafe Alkmaar en gasten zijn van harte welkom om een kijkje te nemen en natuurlijk ook om te genieten van de heerlijke producten die Barista Cafe te bieden heeft.

Tot snel bij Barista Cafe Alkmaar!