Barista Cafe gaat knallend het jaar uit met opening 16e vestiging in Zeist

zeistopening

Barista Cafe gaat knallend het jaar uit met opening 16e vestiging in Zeist

Om het jaar echt goed af te sluiten hebben we net voor kerst alweer onze 16e vestiging geopend! Afgelopen woensdag 21 december was het zover. De nieuwste Barista Cafe werd geopend in Zeist. Deze nieuwste vestiging bevindt zich midden in het bruisende winkelcentrum van Zeist, gelegen aan het Emmaplein.

Aan het roer staan twee frisse ondernemers. Marcel is een oude bekende van Barista Cafe. Hij opende (5 mei 2015) de vestiging in Houten. Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Een vestiging in het centrum van Zeist. Voor de tweede ondernemer, Manouk Gijsman, is dit een nieuwe stap. Haar lang gekoesterde droom gaat eindelijk in vervulling. Het openen van haar eigen zaak. Helemaal nieuw is de horeca niet voor haar. Ze heeft al vele jaren ervaring in de horeca. Daarom was een eigen zaak voor Manouk een logische vervolgstap.

Marcel en Manouk kennen elkaar al een lange tijd. Maar toch was de verrassing groot voor Manouk toen Marcel haar vroeg om samen te gaan kijken naar het openen van een Barista Cafe vestiging. Ze voelde zich vereerd maar was vooral direct enthousiast. Marcel opende voorheen een vestiging in Houten en Manouk werkte bij een sales afdeling. Nu kunnen ze samen hun droom verwezenlijken met het openen van een Barista Cafe Zeist.

De keuze voor Zeist was niet vanzelfsprekend. Het kostte wat moeite om een geschikt pand te vinden. Maar na een flinke zoektocht ging het snel en kon er volop verbouwd worden. Vestiging Zeist is niet de grootste vestiging van Barista Cafe. Maar dit zorgt er wel voor dat de sfeer gezellig en knus is. Er zijn bij deze vestiging gezellige zithoeken te vinden. Tijdens het shoppen door de gezellige stad Zeist kun je dus helemaal tot rust komen in deze nieuwe Barista Cafe. Een kopje koffie, wat lekkers en je bent weer klaar om verder te gaan.

Er werd afgelopen week nog druk verbouwd en met meubels gesleept. Het is duidelijk te zien dat dit echt een heerlijke relaxplek is geworden. Barista Cafe Zeist zal elke dag geopend zijn. Manouk zal de meeste dagen in de week het gezicht zijn van de vestiging, met natuurlijk een gezellig team erbij. Het belangrijkste is dat het werk gezellig en klantgericht is. Iedereen moet zich thuis en welkom voelen. Zowel de klant als werknemer. Uiteindelijk moet Barista Cafe Zeist bekend staan om het lekkerste kopje koffie in Zeist.

Wil jij Marcel en Manouk ook heel veel succes wensen? Op woensdag 21 december hebben zij de deuren van Barista Cafe Zeist geopend en zien u graag om een kijkje te nemen! En niet te vergeten, genieten van de heerlijk producten die Barista Cafe te bieden heeft.