Met jouw vriend of vriendin naar de Ladies Of Soul

baristaloskans

Met jouw vriend of vriendin naar de Ladies Of Soul

December is de maand van cadeautjes en wij vonden dat we niet achter konden blijven. Daarom is Barista Cafe vorige week gestart met de actie om 14 keer 2 gratis kaartjes voor de Ladies Of Soul weg te geven. In samenwerking met de Ladies of Soul, bestaande uit Trijntje Oosterhuis, Berget Lewis, Edsilia Rombley, Glennis Grace en Candy Dulfer, mag elke vestiging van Barista Cafe twee kaarten weggeven voor de show in de Ziggo Dome op 10 februari 2017.

De Ladies of Soul kennen elkaar al van jongs af aan. Alle vijf belandden ze in de muziek en traden ze regelmatig bij elkaar op als special gast. De formatie van de Ladies of Soul ontstond na het overlijden van Whitney Houston in 2012. Onder begeleiding van Tjeerd Oosterhuis werd als eerbetoon aan Whitney Houston een reeks succesvolle concerten gepland. Deze herdenkingsconcerten waren zo succesvol dat het vijftal besloot om samen met Tjeerd Oosterhuis iets groots op te zetten, wat zich uiteindelijk ontpopte tot een concert op Valentijnsdag 2014 in de Ziggo Dome onder de naam de Ladies of Soul.

De show zal zich kenmerken door een goede dosis soul. De dames brengen bekende en minder bekende pop- en soulnummers ten gehore, variërend van uptempo dansnummers tot mooie ballads en intieme momenten. De dames worden tijdens de show begeleid door een grote live band en verrassende special guests, zoals Oleta Adams, Alain Clark en Frank MCcomb.

Na drie jaar op rij uitverkocht te zijn geweest, geeft Barista Cafe jou de kans om bij de 4e editie aanwezig te zijn op 10 februari 2017 in de Ziggo Dome!

Wil jij kans maken op twee kaartjes voor de Ladies of Soul op 10 februari 2017? Like dan het bericht op de Facebookpagina van jouw Barista Cafe, tag een vriend of vriendin en geef ons aan waarom juist jullie deze kaartjes zouden moeten winnen. De actie loopt t/m 22 december 2016, waarna de winnaars op 28 december een privébericht via Facebook zullen ontvangen.