Het verhaal achter de nieuwe menukaart

blog_menukaart

Het verhaal achter de nieuwe menukaart

November, wanneer de bladeren beginnen te vallen en de dagen korter worden. Dit alles betekent maar een ding… de herfst is nu echt begonnen. Tijd om binnen te zitten met warme dranken en goed gezelschap. Bij Barista Cafe weten wij dit als geen ander en presenteren dan ook met trots een nieuwe menukaart, passend bij het seizoen.

Wat heb je nodig voor een nieuwe menukaart? Een culinair adviseur die alle trends bekijkt, iemand die gespecialiseerd is in koffie, een banket specialiste en iemand die adviseur is over salades en een ontbijt. Dat maakt het team compleet die zich buigt over de nieuwe gerechten. Alle nieuwe gerechten worden daarna eerst nog uitvoerig getest en aangepast door Barista Cafe zelf. Dit hele proces heeft toch zo’n 3 maanden in beslag genomen.

Wat is er onder andere allemaal veranderd? Lees het hier

Op verzoek van onze klanten maakt een van onze producten een comeback genaamd, de Pumpkin Spiced Latte. Bestel hem als to-go of als heerlijk rustmomentje bij ons op de bank. Heb jij hem al geprobeerd?

Wie in deze donkere dagen van chocolade houdt heeft deze winter veel keuzes, we hebben namelijk nu de Oreo Delight. Een heerlijke koffie met siroop van Chocolate Cookies, ultiem genieten. Witte chocola is nu als topping bij de White Chocolate Latte. Of ga voor de Minthy Chocolate, met chocolade slagroom. Chocokeuze genoeg deze winter!

Bij de high-tea’s en de borrelplankjes hebben leuke nieuwe gerechtjes gekregen. Ook de ontbijtjes zijn vernieuwd, zoals de Sweet Breakfast van zoete wentelteefjes. Een andere aanrader is de nieuwe Ananas Chutney, nu te vinden bij de Yoghurt Breakfast.

Daarnaast zijn er nog veel meer heerlijkheden toegevoegd. Welke? Kom snel langs en probeer de nieuwe gerechten uit. 
De nieuwe menukaart zal lopen tot begin april alvorens de zomer menukaart weer in zal gaan. Kom dus snel genieten van alle nieuwe koffie’s, hapjes en alle andere gerechten bij Barista Cafe.