Binnen 5 minuten weer onderweg met de to-go producten van Barista Cafe!

blog_formaat

Binnen 5 minuten weer onderweg met de to-go producten van Barista Cafe!

Druk, druk, druk. Je hoort het overal om je heen. We hebben op de doodnormale werkdagen niet altijd de rust om lekker te gaan zitten bij Barista Cafe om van een goed kopje “zwart goud” te genieten. Maar dat dagelijkse rustmomentje kunnen we maar al te goed gebruiken. Maar voor welke producten kun je tegenwoordig allemaal bij de to-go counter van jouw Barista Cafe terecht?

 

Barista Cafe heeft voor deze druktemakers iets leuks bedacht. Het heerlijke kopje koffie, thee of een broodje naar keuze, nu to-go! Op deze manier ben je binnen enkele minuten weer onderweg, maar kan je toch genieten van de heerlijke smaak van Barista Cafe. Onze to-go producten zijn nu zelfs voorzien van hun eigen handige meeneem bekers en bakjes. Je verliest op deze manier geen tijd meer maar je hebt wel dat beetje extra energie om er een productieve dag van te maken! Bij steeds meer vestigingen kan je nu terecht om al het lekkers mee te nemen voor onderweg.

 

Bij binnenkomst komt de heerlijke aroma van de koffiebonen, de versgebakken taart geur en de gezelligheid je al tegemoet. Wanneer je een kijkje neemt op de menukaart bij de to-go counter van Barista Cafe, heb je genoeg om uit te kiezen. Van een goede Cappuccino tot aan diverse broodjes. Maar ook voor een kopje overheerlijke thee ben je bij jouw Barista Cafe aan het juiste adres. Nu zal je je vast afvragen, hoe zit het met het heerlijke Barista Cafe koekje wanneer je to-go besteld?

 

Die krijg je er natuurlijk gewoon bij. Er worden niet voor niets elke week meer dan 14,000 koekjes gebakken waar ook de to-go klanten heerlijk van mogen genieten. Kom dus snel langs om te gaan genieten van jouw koffiebreak.

 

Ga met volle energie de dag tegemoet en geniet van jouw verdiende rustmoment, onderweg!