3 gouden tips om de laatste dagen van de zomer goed door te komen bij Barista Cafe

Blog_uiting_3tips

3 gouden tips om de laatste dagen van de zomer goed door te komen bij Barista Cafe


De zomer begint nu toch langzaam écht aan zijn einde te komen. Het vooruitzicht van school, werk en verplichtingen staan weer voor de deur en de zoete zomerse herinneringen lijken wel een eeuwigheid geleden…
Niet getreurd!  Barista Cafe helpt jou het zomergevoel nog even vast te houden en om eerst nog even goed na te genieten. Lees hieronder onze fantastische tips!

 

 

Tip 1: De Borrelplank

Je kent het wel. Kom je na een fantastische vakantie terug, moet je weer gelijk aan de slag op je werk. Wat je het liefste wilt doen is natuurlijk je collega’s vertellen over de mooie plekjes die je hebt gezien en de leuke dingen die je hebt meegemaakt!  Maar werk is druk, en je mailbox overvol. Zelfs bij de lunch kom je niet aan al je verhalen toe, want ook jouw collega’s zijn op de mooiste plekken ter wereld geweest. Na werk dan tóch even nog die heerlijke vakantie doornemen? Neem je collega’s dan gewoon mee naar Barista Cafe! Daar kan je samen genieten  van een overheerlijke Borrelplank bij Barista Cafe.
Zo kan je toch nog echt even tot rust komen, vertellen dat jij toch écht op het leukste plekje bent geweest en heerlijk genieten van allerlei hartige hapjes.

 

Tip 2: Boost jouw energie

Een mug die je de hele avond wakker houdt of toch nog last van je jetlag van vakantie? Om toch nog fruitig voor de dag te komen is er eigenlijk maar 1 oplossing, koffie! De brandstof om jouw dag een opkikker te geven en weer lekker scherp te zijn. Met de heerlijke koffie van Barista Cafe blijf je langer fit om die fijne zomeravonden nog mee te pakken, of lukt het je ‘s ochtends om weer goed op te starten! Loop langs Barista Cafe voor een To Go koffie,  om snel weer door te kunnen.  Je kan natuurlijk ook een lekker plekje bij ons uitzoeken om je weer even op te laden.

 

Tip 3: De High Tea

De vakantie met je vrienden was een groot succes, zo groot dat je er maar niet over uitgepraat raakt. Al die leuke herinneringen, ze blijven maar terug komen. Hier moeten jullie gewoon nog even goed over kletsen want het was echt te leuk. De hele middag de mooiste verhalen ophalen… onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes!

Reserveer een High Tea bij Barista Cafe! Heerlijke verse jus d’orange, zoete hapjes, hartige hapjes en natuurlijk onbeperkt thee! Kom al die verhalen vertellen en lekker bijkletsen in jouw tweede huiskamer. Nog heel even écht genieten.

 

Kom nog even tot rust, bij jouw Barista Cafe.